UŞAK / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

A World Made Of Music E-Twinning Projemiz

A World Made Of Music E-Twinning Project

İngilizce Öğretmenimiz Müyesser ÜNAL'ın ortaklığıyla yürüttüğümüz "A World Made Of Music" projesi Aralık ayında başlatılmıştır. Öğrencilerimize müziğin farklı açılardan etkisini göstererek; onları sanat, sosyal hayat, beden eğitimi gibi konularda geliştirmeyi planlıyoruz. Projemiz Türkiye (3); İtalya (1), Polonya (2) ve Bulgaristan (1) ülkelerinden meslektaşlarımızla oluşturduğumuz bir proje olup, Nisan ayında sonlandırılması düşünülmüştür. Öğrencilerimize sınırların ötesine çıkarak ordaki sınıflar ile eğlenceli bir öğrenme ortamı sunuyoruz. Müziğin sihirli dünyası ile yaratıcı ürünler ortaya koyularak takımlar oluşturulacak ve ürünlerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla birbirleriyle paylaşacaklardır.

Daha fazla bilgi için:

05-03-2024