UŞAK / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Let's Make Friends Around Europe E-Twinning Projemiz

Let's Make Friends Around Europe E-Twinning Project

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Müyesser ÜNAL'ın kurucusu olduğu "Let's Make Friends Around Europe" projesi Ocak ayında başlatılmıştır. İspanya (4), İtalya (3), Polonya (2), Portekiz (1), Litvanya (1), Fransa (1), Yunanistan (1) ve Romanya (1) dan partnerlerimizin olduğu projemizdeki amacımız; kültürler arası iletişim, farklı kültür gruplarının sosyal yapıları ve anadillerindeki farklılıklar ile öğrencilere bilinç kazandırmak olacak. Öğrencilerimiz partner olduğumuz diğer ülkelerdeki akranları ile arkadaşlık kavramını, okul yapılarını, oyunlarımızı karşılaştırıp, birbirleriyle iletişim kuracak ve çşitli etkinlikler ile ortaya ortak bir ürün koyarak bunları paylaşacaklar. Bu sayede öğrencilerimizin kendilerini özgürce ifade edip yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri bir süreci inşa etmeyi planlıyoruz.

Daha fazla bilgi için:

05-03-2024