UŞAK / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Haz

Öğrencilerimiz bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldiler. 2017-2018 eğitim öğretim yılı sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir sevinçle karnelerini aldılar. Bir yıl boyunca çalışan ve emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimize gidecekleri yeni okulda, kalanlara ise bir üst sınıflarında başarılar dileriz. Güzel bir yaz tatili geçirmeleri dileğiyle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin  aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Mübarek ramazan ayında birlikteliğimizi artırmak, birbirimizi tanımak, paylaşmayı ve iletişimi güçlendirmek açısından güzel bir yemek organizasyonu oldu. Her yıl Ramazan ayında bu birlikteliği yapmak adına önce organizasyonu düzenleyen öğretmenlerimize daha sonra aileleriyle birlikte katılım gösteren öğretmen arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz yaptığı etkinlik ve çalışmalarla okulumuzda dünya etik gününü kutladılar. Öğrencilerimize bu değerleri kazandırmak için çalışan ve emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz. Dünyada bu değerlere sahip insanların çoğalması dileğiyle 25 Mayıs Dünya Etik Günümüz kutlu olsun.

May

Okulumuzda 1. ve 2. sınıflar ile 3. ve 4. sınıflar arası futbol turnuvası gerçekleştirildi. Futbol maçları karşılıklı saygı, sevgi ve rekabet içerisinde öğretmenimiz Sayın Mustafa Çoban´ın hakemliğinde yapıldı. Öğrencilerimiz turnuva sayesinde rakibe saygı duymayı, mücadele etmeyi ve kendi takımlarını destek vermeyi öğrendiler.

Yapılan maçlar sonucunda küçükler kategorisinde 2/B, büyükler kategorisinde ise 3/A-B sınıfları 1. oldmuşlardır. Turnuvayı kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, destek veren öğretmen ve velilerimize, turnuvayı organize eden ve maçları yöneten sayın Mustafa Çoban´a teşekkür ederiz.