UŞAK / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

May

Okulumuzda 1. ve 2. sınıflar ile 3. ve 4. sınıflar arası futbol turnuvası gerçekleştirildi. Futbol maçları karşılıklı saygı, sevgi ve rekabet içerisinde öğretmenimiz Sayın Mustafa Çoban´ın hakemliğinde yapıldı. Öğrencilerimiz turnuva sayesinde rakibe saygı duymayı, mücadele etmeyi ve kendi takımlarını destek vermeyi öğrendiler.

Yapılan maçlar sonucunda küçükler kategorisinde 2/B, büyükler kategorisinde ise 3/A-B sınıfları 1. oldmuşlardır. Turnuvayı kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, destek veren öğretmen ve velilerimize, turnuvayı organize eden ve maçları yöneten sayın Mustafa Çoban´a teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz gözetiminde 03.05.2018 Cuma günü Huzurpark´a giderek  doğa gezisi yaptılar. Bu gezi sonucunda öğrencilerimiz doğayı, ağaçları ve hayvanları inceleme fırsatı bulurken aynı zamanda arkadaşlarıyla birlikte sosyalleştiler ve kaynaştılar. Geziyi düzenleyen ve organize eden öğretmenlerimize, katılım gösterip destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın  ve dünyanın tüm çocuklarının bayramı kutlu olsun. Bayram vesilesiyle okulumuzda çeşitli etkinliikler ve gösteriler düzenlendi. Bayrama katılan velilerimize, çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencileri sınıf öğretmenleri rehberliğinde kültürümüzü tanımak ve geçmişimize sahip çıkmak, ayrıca müze kültürünü geliştirmek amacıyla Uşak Kent ve Atatürk Müzelerini gezdiler. Bu geziyi düzenleyen öğretmenlerimize ve müze görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

1-B Sınıfının 23 Nisan çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Öğrencilerimiz sınıf öğretmeni Ahmet Özdemir rehberliğinde 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramına hazırlanıyorlar.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuz velilerine, Uşak Belediyesi Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Rehber Öğretmeni Sayın İlknur Kulalı tarafından aile içi iletişim semineri verildi. Katılım gösteren velilerimize ve rehber öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, öğretmenlerinin eşliğinde Atatürk Kültür Merekezine (AKM) "Maceraya Yolculuk" adlı tiyatro gösterisini izlemeye gittiler. Öğrencilerimiz tiyatroyu büyük bir beğeni ve ilgiyle izlediler. Öğrencilerini bu etkinliğe götüren ve organize eden öğretmenlerimize, tiyatroyu sergileyen sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl Afet Müdürlüğünden gelen uzman, 4/A sınıfına video ve resimlerle destekli afet durumunda neler yapılacağını anlattı ve uygulamasını yaptırdı. Çocuklarımızın yaşamında karşılaşabileceği afetler hakkında bize bu faydalı bilgileri anlatan görevli uzmana teşekkür ediyor, çocuklarımızın yaşamlarında karşılatığında başarıyla uygulamasını diliyoruz.

Mrt

2-B Sınıf Öğretmenimiz Mustafa Kanal´ın  Mersin iline tayini çıkmıştır. 2-B Sınıfının  velileri öğretmenimize teşekkür ziyaretinde bulunup, çiçek takdim etmişlerdir. Ayrıca Gül İlkokulu öğretmenleri öğretmenimize veda yemeği düzenlemişlerdir. Organizyanu yapan ve katılan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.Öğretmenimize okulumuza, Uşak iline vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni okulunda başarılar dileriz.

Mrt

Baharın ilk günü ve başlangıcı sayılan, Türk milletlerinin tarihi geçmişten günümüze süregelen bayramı olan Nevruz(yenigün) okulumuzda kutlandı. Bu tarihi bayramımızın ülkemize iyilik, güzellik ve huzur getirmesini diliyoruz. Emeği geçen öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zafer´nin 103. Yılı anma törenleri okulumuzda yapıldı. Başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal ile tüm Çanakkale şehitlerimizi rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Anma töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniye tatbikat yapıldı. Tatbikat saat 14;50 ´de iki kez sirenlerin çalmasıyla başladı. İlk sirende öğrencilerimiz sınıflarında beklerken, 2. sinde hızlı ve seri şekilde 70 sn gibi kısa bir sürede okulu boşalttılar. Öğretmenelrimizin gözetiminde yapılan sivil savunma tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt